johannaerica.blogg.se

31 december

Publicerad 2012-12-31 12:25:31 i

31 december, alltså sista dagen på detta år. Hoppas 2013 blir ännu bättre för detta år har varit super, men det finns vissa saker som är dåligt ännu, precis som ja skrev ifjol.
Att fira nyår är mysigt men tycker inte om det eftersom det är exakt två år sen jag träffade mitt ex.
Men vi gör det bästa av det å firar ikväll med lite mat här med Kim Anche och Jennifer, sen utgång.
Gott nytt år!

2012

Publicerad 2012-12-30 13:54:28 i Allmänt,

Hej!
Jag tänkte också berätta vad jag har hunnit med i år så här är det: 
I början av året var en liten dystrare tid för mig, hade ingenting att göra, hände ingenting förutom gymmet som jag går på och lite festande. 
Jag har varit till Tammerfors med ett flickgäng och skulle höra på Pendulum och lite shopping. 
Sportlovet kom och jag åkte med min familj och Madeleine till Ruka i några dagar, mysigt, men mindre mysigt att åka 10 timmars långa bussresan hem för att jag skulle till jobbet. 
Jag har gått i skolan precis som alla andra och hade praktik på våren, när jag drog till Norge i tre underbara veckor och jobbade typ 8 dagar och annars var vi bara ute på stan, festade lite och åkte runt lite.
Efter praktiken fick jag sommarlov i tre månader, och av det jobbade jag åtta veckor, alltså två månader, där emellan när jag var ledig åkte jag och Ida till Sverige och bodde i mormor och morfars lägenhet och det blev tre dagars shopping i Stockholm och så hälsade vi på min moster och kusinerna. 
Somsagt har jag rest en hel del detta år och det finns inte bättre. Jag spenderade min midsommar ute på en villa här och andra kvällen i Kronoby. Jag har varit på maxmodans och arken dans osv. Min sommar blev jättebra!
 
Direkt när skolan började tog jag ledigt första fredagen och åkte ner till Esbo på Weekend festival, som var perfekt!
Bodde på hotell med flickorna och träffade annat folk där och fick se några band/kändisar!
Fortsatte i tråkiga skolan, gymmade och har läst lite gymnasie och vari med mina kompisar. 
Men då efter två veckor igen tyckte jag och Ida att vi borde åka någonstans så det blev 4 dar på Åland, som man aldrig glömmer, gör galna saker hela tiden där och träffar fina människor!
På höstlovet var ju mats lillis och rasmus hit först men sen bestämde jag och Ida oss för att åka ner till Åland igen och det gjorde vi i några dagar och jag sökte praktikplats där, som jag fick på Arkipelag. Hade inte kunnat få en bättre plats och jag åkte ner dit i fem veckor igen och bodde med Markus. Jobbade, jobbade åkte till Stockholm i två dagar för shopping och hälsa på mina släktingar fortsatte med jobb när jag kom tillbaks och sen hade jag kompisar som kom och hälsade på, var ute på äventyr och på krogar. 
Nu har jag firat jul med en del av min släkt och annars bara är med mina kompisar, ut och festar lite och nu inväntar jag nyåret som kommer imorgon!
 
  
 
 

 

 

 

Tjejkväll

Publicerad 2012-12-29 16:53:05 i

Påväg på tjejkväll till maddes med henne Linda och Martina :)

Cold as ice

Publicerad 2012-12-28 20:08:00 i

Hejsan!
Denna dag har jag endast sovit på soffan med Ida och tittat på filmer.
Hade råkat sova med dörren öppen så det var väldigt kallt här inne ett tag.. Ups.
Backanmöte var det och alltid lika ointressant. Nu sitter jag med folk hemma hos mig och Judith är påväg hit, ska bli kul att träffa henne också.
Ha en fin fredakväll!

Mellandagsrea

Publicerad 2012-12-27 19:16:20 i

Varit på mellandagsrea idag med Ida Christian Sandra och Fredrik.
Fixat mat och nu ligger vi på soffan och ser på tv :)

Jul annandag

Publicerad 2012-12-26 16:54:55 i

Hej på er! Har haft en bra jul med släkt och familj, fått jätte fina julklappar bl.a min iPhone pengar presentkort och en hel del annat.
Igår blev det utgång, började vi Fredriks och fortsatte ut och köra till hankmo replot till danttes. Åkte efter Alle och en annan till stan och ut till björköby.
Riktig trevlig kväll och det var jätte roligt att träffa Alle också.
Idag har jag bara varit till stan med folket och nu sitter Rebecca och Tony här och vi har druckit kaffe och ätit tårta och nu väntar jag på min söta Ida :)

Merry merry christmas ...

Publicerad 2012-12-24 14:35:40 i Allmänt,

God jul och ha en bra julafton!
Har just ätit med min familj och farmor och farfar, nu blir det kalle ankas jul och sen öppna lite julklappar. 
Sen ut och kiika vad som händer :)
 

God jul!

Publicerad 2012-12-23 22:38:02 i Allmänt,

Hejsan
Julen är snart här, jag älskar faktist julen, tycker det är så mysigt med ljus och julgranen och julmaten är ju bara för bra. Har ju klätt julgranen idag när jag steg upp med min bror och åt gröt till frukost, brukade göra det på julafton men det lär ju bli så mycket annan mat då endå så. 
Annars har Markus och Christian varit mina vänner idag också, kaffe och sen glögg vid Fredrik Arvid och Ida's och en sväng till stan. 
Det är ju så förbannat kallt ute också, man kan inte ens va ute 5 minuter utan att typ frysa ihjäl nästan. 
Nå jag har inte mycket mer på hjärtat än att jag önskar alla en god jul :) 
 

Sinister

Publicerad 2012-12-22 21:58:54 i Allmänt,

Hej.
Har inte uppdaterat på några dar, det beror helt enkelt på att jag inte har någon kamera eller får några bilder över huvudtaget och det sker ju inte precis mycket här där jag bor. För tillfället sitter jag hemma och ser en skräckfilm, som jag annars inte brukar tycka om att göra ensam, men eftersom att alla andra är med sina pojkvänner 24/7 och inte har tid för annat måste man väl se den själv då, man blir ju så arg..
Har iallafallt varit med Christian Roy Fredrik och David en stund ikväll, ätit kebab osv bara slöat. Tror det här har varit den tråkigaste hälgen i mina 17 och ett halft år jag levt. 
Just trodde jag också att det var julafton imorgon, varifrån fick jag det? Äh, jag får nog lite lejdon av att bo här jag nu förtillfället med minus 20 grader. Längtar till sportlovet när jag åker med min familj till Gran canaria och sen skulle det få vara sommar så jag slipper bort härifrån. 
Ursäkta för mitt hemska inlägg men nu är jag faktist arg på en hel del och måste få ta ut det någonstans. 
 

20.12.2012

Publicerad 2012-12-20 16:55:56 i Allmänt,

Gokväll på er!
Åkte lite spontant med Cecilia till Peter's kök och åt idag, träffade Conny och Roy så pratade lite med dom och fick våra älskade ceasarsallader och kaffe. Åkte sen inn till stan i brist på annat, fick uträttat några ärenden och tog en paus på Aschan med en chai latte. 
Fick min sista julklapp handlad till pappa och sen åkte vi till henne i brändö och drack en till kaffe och spelade lite uno före pappa hämtade mig istan. 
Nu har jag just beställt nytt löshår, hehe tack pappa och nu vet jag inte vad jag ska göra, ta det lungt en stund och se om någon vill hitta på något skoj ikväll :)

Julmys

Publicerad 2012-12-19 13:23:51 i Allmänt,

Tja!
Tror ni inte strömmen är borta när jag behövde den som mest idag? Skulle ju duscha och fixa mig men som tur kom den ju tillbaks efter en timme. Så nu sitter jag och väntar på min vän Rebecca, som jag inte har sett på evigheter heller.. 
Igår var jag till farmor och farfar en sväng och hälsade på innan pappa skjutsade mig till stan där jag mötte upp Sandra och vi gick till Amarillo och åt mat och hade våra vanliga diskussioner. 
Blev lite mer shopping efter åt, fick hem en jacka med mig och lite julklappar och runt en halv sju tiden igårkväll hämtade Annika(lärarn) upp mig Emma Fia Maria och Oskar och vi fick åka hem till henne på lite glögg, paj och så bakade vi julgodis, gott och mysigt!
Min kamera är ju sönder, så endere får ni vänta tills jag hittar nån som kan skicka lite bilder till mig och så kommer ju min Iphone5 snart också så då kommer det att bli mera bilder!
 
 
 

Pretty little liars

Publicerad 2012-12-17 20:58:28 i Allmänt,

Hej. 
Första dagen hemma då, känns verkligen lite konstigt att vara hemma och evigehter sen sist.. Har spenderat min dag med att sova, vara på stan med mamma och var till Therese en stund, som jag hade saknat henne också. 
Åkte iväg en sväng med Sandra och Filip också ikväll, så roligt att få träffa alla och bara prata.
Nu tänker jag mysa med min katt och se på pretty little liars! Godnatt :)

Åbo

Publicerad 2012-12-16 19:28:06 i Allmänt,

I åbo! 
Ätit en hamburgar tallrik, shoppat lite småsaker och sovit två timmar på båten. Skall nog bli skönt att komma hem till min egen säng, mammas mat, speglar, stort duschutrymme och få va för mig själv också. Men domhär fem veckorna har nog gått väldigt snabbt, men de har ju varit skitbra iallafal

Jullov

Publicerad 2012-12-16 10:52:24 i Allmänt,

Godmorgon!
Hörni, jag har färdigt praktiken! Har tre veckors jullov nu förfan! Har försökt sova lite inatt så att jag skulle orka stiga upp och packa en hel del, kommer att bli en jobbig båtresa med alla väskor. 
Men jag måste ju säg det att jag har haft världens bästa praktikplats, jag trivdes jättebra där och har lärt mig en hel del nog och blivit vanare vid saker hela tiden. Men jag kommer ju tillbaka till sommaren dit :)
Nu sitter jag och har en paus från packandet, vågar inte känna på hur tunga mina väskor är.. Blev väckt av två fyllon inatt/imorse också som kom från baren..
I fredags jobbade jag till 02.00 och efter det gick jag med Tommy hit och drack ett par lonkero och så, blev en sen kväll iallafall och igår var jag trött. 
Kommer att sakna alla på Åland!
 
 

14.12.2012

Publicerad 2012-12-14 12:14:16 i Allmänt,

Hej! 
Igår gjorde jag inte mycket, låg på soffan från att jag vaknade tills en halv sju igår kväll, tittade på andra avenyn och sånt bara. Sen fyllde ju Arvid igår också så det blev lite födelsedagskaffe och tårta hos Mats före dom drog till Casino och eftersom jag är lite för liten för det ännu gick jag till Oliven och pratade och Tommy kom dit sen också.
Nu har jag vaknat för en stund sen igen och fixat mig, Jonne kommer väl kanske hit en stund nu tror jag före jag ska och jobba och sen kommer också Roy och Tobbi inom en och en halvtimme, dom ska väl bo här över hälgen också. Men jag jobbar kväll/natt både idag och imorgon så. 
Jag har också börjat packa lite, kommer ju att dra hemåt på söndag med Roy och Tobbi, blev lite kortare än jag tänkte mig men det blir så knasigt med skjuts osv så jag åker på söndag. 
Jag kommer att sakna Åland grymt mycket men jag får väl åka ner hit snart igen antar jag :)

12.12.2012

Publicerad 2012-12-12 15:19:09 i Allmänt,

Hej!
Vaknade och tittade på andra avenyn en stund, sedan fick jag för mig att jag måste titta på klockan när den blev 12:12 så det gjorde jag och druckit kaffe. Haha, jag skulle vilja förlova mig idag jag eller något, skulle vara lite coolt fasst typ massor gör det säkert, så någon söt själ? 
Fixat mig och sitter och funderar vad jag skall göra ikväll, ska försöka få någon att dricka med mig ikväll, taggad på det! 
 

Pizza

Publicerad 2012-12-11 16:14:00 i Allmänt,

Hååj! Promenerade iväg till jobbet imorse runt halv åtta, var lite trött imorse för hade sovit ungefär tre timmar men det var inte så tungt idag, har typ bara gått runt och slöat och plockat lite och putsat runt en 130-150 vinglas.
Min lärare Annika kom ju till Åland idag också, så diskuterade min praktik, fick väl nog en trea, hehe måst nog ha varit lite duktig iallafall då. 
Nu har jag duschat och ska fia till mig lite är påväg inn mot stan en gång till och ska äta pizza med lärarn min och sen kanske jag får lov att hitta på något mera ikväll också, är ju ledig nu två dagar, great! 
Typ älskar min praktikplats och kommer bara att invänta sommarn nu så jag får åka tillbaks hit, lite sorgligt att jag ska lämna denna plats snart. 
Nå jag hör av mig! :)
 

Lördagens bilder

Publicerad 2012-12-10 21:48:13 i Allmänt,

Jag jobbade ju ikväll, eller om man ens kan kalla det jobb? Jag och Gunilla hade en kund och annars bara fyllde vi på i sprithyllorna och sånt, putsade lite glas och bestick och annars bara slöade. 
Det blir ju lång tid att bara stå, men man jobbar ju gratis också så. Däremot imorgon tänkte jag jobba lunch, bytt och min lärare kommer imorgon också så får jag veta hur det gick på yrkesprovet. 
Nu tänker jag bara gå och sova så småningom men här kommer några bilder från hälgen :)

All I want for christmas is you

Publicerad 2012-12-10 13:40:41 i Allmänt,

Hej på er. Haft en skön sovmorgon, ätit plättar och druckit en kaffekopp och nu har jag fixat mig för sex timmars jobb nere i Oliven. Tänk er, jag har bara fyra jobbdagar kvar med ikväll! Gud så snabbt tiden går. 
Funderar om jag ska gå inn till stan nu renn och försöka shoppa lite, om man ens kan kalla det så här eller om jag ska skippa det, vi får se. Ha en bra måndagskväll!
 
 

Andra avenyn

Publicerad 2012-12-09 22:23:07 i Allmänt,

Gokväll! Har spenderat mesta dels av kvällen liggande på Mats' soffa med han och Markus och tittat på andra avenyn och ätit lite annars bara städat och Jonne var och hälsade på mig hit två snabba svängar ikväll, var väldigt kul att se honom iallafall, över ett år sen senaste, men han kommer tillbaks på onsdag eller torsdag igen hit så får spendera lite mera tid med honom då :)
 

Dinos

Publicerad 2012-12-09 15:27:12 i Allmänt,

Yo! 
Det blev en bra men lite konstig kväll igår, började hos Mats dom fortsatte till Arken medans jag och Ida kom på att fixa mat mitt i natten och supa ner oss för oss själva. Men vi kom ju på ideen att åka till Dinos istället då, haha sket totalt i att svara åt dom andra utan konsentrerade oss på att slippa inn iställe så Ida pratade inn oss lite med vakterna och sen drog vi en stor fet lögn för två 40 åriga gubbar, så dom fortsatte bara bjuda på drinkar, vi är bra på det här.
Blev väl lite för fulla kanske och hittade en kvinna i snön som vi hjälpte och sen mötte vi på två pojkar som vi gick med till select och jag åkte på efterfest med dom. 
Idag är en liten värre dag, såna här dagar borde inte få finnas, jag som typ aldrig är dålig har börjat bli det igen, är totalt slut idag och mår illa, har inte fått någon mat i mig alls men vafan. 
Ida och Christian for hem idag, kommer att sakna dom, men det är ju inte så länge tills jag åker från Åland heller 1,5-2 veckor, hmm.. 
Nåja iallafall knäppte jag nog några bilder igår kväll men problemet är att kameran fortfarande är hos Mats, bilder kommer sen!

Äventyr på G

Publicerad 2012-12-08 13:12:07 i Allmänt,

Sitter i soffan och väntar på att få börja åka iväg på lite äventyr..bl.a till alko en sväng och sen med Markus Christian Anders Ida Mats och Johanna till Stallhagen och se.. hehe intressant, tror det blir en matpaus där också.
Har med kameran. Ha en bra dag alla! :) 
 

:*

Publicerad 2012-12-08 01:07:24 i Allmänt,

Gokväll på er eller egentligen borda väl jag säga godnatt iställe, men är inte taggad på att gå och sova ännu. 
Skulle ju jobba ikväll, men stod ungefär stilla i fyra timmar och inte gjorde något, så till sist frågade jag snällt om jag fick gå hem och det fick jag. Jag drog till Mats' med Markus och där var även Ida Anders och Johanna, Christian kom från båten efter en stund. 
Satt och såg på andra avenyn i ungefär fyra timmar då och nu har vi varit runt stan ett par varv och kvällen avslutades med pirog och korv. 
Borde kanske äta annat än skräpmat en tid framöver nu och spara lite pengar också.. sommarlönen börjar så småningom vara slut. 
Nu kom jag på något jag inte har berättat också, min far har köpt en julklapp till mig, hihi alltså en iphone 5, längtar tills jag får den. 
 

Drottningarna av Åland

Publicerad 2012-12-07 14:14:00 i Allmänt,

hej på er!
Jag tänkte att jag startar en ny blogg, eftersom jag ändå inte kan ladda upp bilder på blogspot bloggen utan att betala för det. Så här hittar ni mig nu framåt!
jag fortsätter bara som vanligt, inge mer med det. 
Vad har jag gjort dom två senaste dagarna? Jo spenderat tid med mina kompisar som är här och hälsar på, varit på stan en sväng och nu har jag just varit med Christian och Markus på Draken och ätit lite krapulamat. Har även också avklarat yrkesprovet som jag pratade om, var faktist lite nervös men dom sa att det gick bra.
Var ju ute igår på Park och hade förfesten hos Markus. Träffade mina jobbarkompisar på baren och så, riktig trevlig kväll. 
  

Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela