johannaerica.blogg.se

IT'S TIME

Publicerad 2013-02-28 19:34:35 i Allmänt,

Hey!
Jag jobbar och jobbar och jobbar förtillfället, men pengarna rullar väl in snart också och får bli lite mer social då. 
Var ledig igår och då spenderade jag tiden vid farmor och farfar på mat, med Christian Sandra Dine och David i olika turer.
Ätit massor av memma och sett på Andra avenyn, har endast fyra avsnitt kvar nu så ni får snart sluta höra på mitt gnäll om det.
Slaskigt och äckligt sportlov är det ju men jag har ändå ingen tid för annat än jobb. 
Äter franska ungefär varje dag, så lär väl inte vilja ha det på länge och träffat min blivande man, där kanske jag tog i lite men en väldigt sööööt pojke som är vid öjberget varje dag ungefär, sa idag att han skulle köpa en ros till mig så får han en gratis munk, får se imorgon om det dyker upp någon ros. :) 
Nu duscha, fixa lite mat färdigt tills imorgon och mysa med min katt tills jag somnar, godnatt :)
OCH GRATTIS MADDE I EFTERSKOTT HÄR :) 
 

Sportlov

Publicerad 2013-02-25 18:07:00 i Allmänt,

Hejhej!
Fredagskvällen spenderade jag med Madde, Dantte, Joel och Simon i en bil körandes runt istan halva natten. 
Kom hem och lade mig, blev väckt av att katten biter mig i fötterna och ska ha upp mig så sist och slutligen steg jag upp och åkte på dragrace med Christian och Emil. 
Kallt var det men var inte så länge. Via backan och alko innan jag kom mig hem, duschade fixade mat och rädde upp lite i huset och fixade mig. Emilia kom hit och vi åkte på pampasfesten till backan. 
På söndagen vaknade jag och Emma, åt frukost och lade mig igen tills jag skulle och jobba, jobbade i tre långa timmar och sen var Madde, Dantte, Rebecca och Tony o hälsade på mig och sen kom Judith hit och det blev en lång pratstund innan vi somnade.
Steg upp idag åt frukost och jag fixade mig innan jobbet. Nu ser jag Andra avenyn och hoppas någon söt själ vill komma och hålla mig sällskap. 
 
 

I knew you were trouble

Publicerad 2013-02-22 14:43:42 i Allmänt,

Igår hade jag fullt nästan, började morgonen med en körlektion som gick riktigt bra faktist för att va andra gången, körde t.o.m lite istan och så. Fortsatte och handlade lite och åt lunch med min far på Peter's kök. 
Åkte hem, såg lite andra avenyn och myste med min katt. Drack kaffe med Christian och fortsatte på bilteori innan jag skulle till Backan och hålla kvällsöppet där med Dine. 
Idag steg jag upp och mamma skjutsade mig till stan, köpt en ny jeansjacka som ni ser på bilden här nere och fortsatte till gymmet med Emma på Body. 
Nu har jag nyss fått äta schnitzel med bearnaisesås som pappa tog hem till mig, mums. 
Ska forsätta fixa mig, åka iväg till Farfar som fyller 80 imorgon på lite tårta och sen ha lågstadiedisco vid backan :)
önskar er en bra fredag!
 

Happy birthday Fia :)

Publicerad 2013-02-20 21:31:07 i Allmänt,

Hejhejhejhej.
Idag tog jag min första ''sova lite längre dag'', steg upp runt en halv elva och gjorde en smoothie till frukost, bra start på dagen. Jag duschade, fixade mig och tog en promenad till Christian i det sköna vädret, hoppas bara det fortsätter så att våren kommer snart! Vi drack lite kaffe och spelade kort en stund innan jag gick hem tillbaks och gjorde mig klar för att dra till stan. 
Farmor och farfar körde mig till stan och jag mötte upp Emma och jag köpte en present till Sofia som fyller 18 idag. Hihi, köpte en till mig själv på samma gång, tyckte jag var värd det då tydligen, nej men jag hade kvar lite julklappspengar. 
Fortsatte med ett välrdig tråkigt men på samma gång roligt gympass med Emma och Therese, 55min fitness pilates, det är så jävla tråkigt så man skrattar bara. 
Därefrån fortsatte jag och Emma vår färd till Amarillo med ett helt gäng och firade Fia, lite avis nog nu när hon fick fortsätta ut på krog ikväll och här ligger jag och skall fortsätta med min älskade serie, andra avenyn :)
Min egen lilla present, 6st cocktail glas :) 
 
 
 

I just wanna feel this moment

Publicerad 2013-02-19 19:49:25 i Allmänt,

Vet inte vad jag ska skriva.. Har inget att säga.. Bara deppande vinter dethär. 
Tränat både måndag och tisdag, stigit upp tidigt fasst jag är ledig. Var och hälsade på Roy igår och idag träffade jag Therese, tittade film innan vi började aktivera oss. 
Bara varit ute en stund om kvällarna med Markus och Christian och är helt beroende av Andra Avenyn så därför jag är lite osocial, men jag är väl inte ända som är osocial. 
Ändrade om lite i rummet idag också i brist på annat. och hade min första körlektion igår som gick riktigt bra. 
 

17.2.2013

Publicerad 2013-02-17 18:40:06 i Allmänt,

Hej på er!
Nu är hälgen över igen, tiden gårt så fort. Men jag har ju nästan bara hälg framför mig, är ju ledig nu. Men ska ända upp imorgonbitti, ska ju på min första körlektion, undrar hur det kommer att gå, börjar nog bli lite nervös. 
Denna hälg har också varit lugn och skön, fredagen åkte jag till Hankmo och hälsade på Ida, vi var några som satt där hela kvällen och chillade bara. 
Jag hade på ringning på lördasmorgonen för jag skulle hem och byta kläder och åka på mitt första jobbpass till Öjberget. Spenderade fem timmar där tillsammans med emma och min lärare och hennes kar. Det gick riktigt bra faktist, får se om vi klarar oss själva där nu då på sportlovet. 
Jag kom hem åt med mina föräldrar, blev arg och tog min väska och åkte till Replot. Lotti hämtade mig och vi åkte till Emma, satt där hela kvällen, pratade och drack två lonkero.
Idag var Markus hit på en kaffe och tittade lite Andra avenyn, som jag snart ska fortsätta med. Har hunnit vara till dem också och Bernys med dem och Roy på en kaffe. 
Har nyss kommit hem och fixat lite och ska fortsätta med serien nu. :)
 

NÄSTAN HÄLG

Publicerad 2013-02-15 09:59:40 i

Sitter i skolan och just skrivit engelskaprovet, endast finska prov kvar. Är påväg till hankmo ikväll och hälsa på min Ida.
Blir en myskväll antar jag :)
Nu tänker jag ta lunchpaus! Ha en trevlig fredag!

ALLA HJÄRTANS DAG

Publicerad 2013-02-14 20:17:40 i Allmänt,

Hejsan. 
Har haft en ledig dag igen, så underbart. Bara sett på Andra avenyn idag och varit på bilskoleteori, en sväng via backan eftersom vi börjat med kvällsaktiviteter där på torsdagar.
Har spenderat mina dagar med Emma, ett besök på Amarillo igår ( en dejt alltså) eftersom det är alla hjärtans dag idag och vi är två stycken som är forever alone tillsammans. Med mätta magar gick vi och träffade Tony en sväng och sen på gymmet och det blev ett 30 minuters core pass och avslutade kvällen med en galen dansstund och Andra avenyn. 
Jag hoppas alla haft en lika tråkig dag som mig idag..Det är ju bara alla hjärtans dag. 
Nu har jag läst på finska och engelskaprov och typ halft dött, förstår inte hur jag skall orka med gymnasiet i sex fucking veckor.. 
Till något positvit, så är det bara två veckor och 5 dagar kvar tills jag åker till Åland nu, längtar så + att jag har ungefär 3 veckor ledigt framför mig efter imorgon nästan, endast 2 skoldagar och sen jobb på sportlovet, najs :)) 
 

12.2.2013

Publicerad 2013-02-12 17:48:55 i Allmänt,

Tjohoo. 
Idag är det ju tisdag och det var en onödig skoldag, kom för endast två timmar till skolan och fick veta att jag ena timmen skulle polera glas och andra gå på en mässa. Jag fick en fastlagsbulle till maten och helt okej var den, gick till Therese med Emma efteråt, fixade lite mat och satt och pratade runt en fyra timmar nästan. 
Det blev ett gympass idag också, ett roligt piloxing 60 minuters pass och nu känns det bra.
Nu blir det lite mys med katten min och andra avenyn :)
 
Ni e bäst!

DAGEN

Publicerad 2013-02-11 18:46:56 i Allmänt,

-Två lektioner
-30minuter spinning och 45 minuter bodypump
-missade bussen och blev arg
-Kaffe med Christian och Isak
-Körde bil, stolt över mig själv
-Duschen, fixade mig
-Shoppat nya kläder och ansiktmasker med mamma och mormor
-Nu vet jag inte?
 

THE DAY I FIRST MET YOU, YOU TOLD ME THAT YOU NEVER FALL IN LOVE

Publicerad 2013-02-10 21:30:26 i Allmänt,

Borde väl ta och lägga sig såhär på söndagen, men eftersom man sovit ungefär 24 timmar nästan nu i hälgen finns det nog ingen chans att man somnar.. Har ett väldigt tråkigt liv för tillfället och inte gjort något skillt i hälgen. 
Fredagen blev det lite träning, kvällen var jag med Christian en stund och så har vi mormor och morfar på besök här från Sverige, dom åker på tisdag så dom har varit här hela hälgen. 
Lördagen slöade jag hemma och kaffe med Christian innan Fanny och Dine var hit och tittade på en film. 
Ut och körde med Tom en sväng innan jag tittade en till film för mig själv. 
Idag har jag sett på andra avenyn och varit med Christian också. Förhoppningsvis blir mitt liv mera intressant nu inom sportlov och veckan före som man kanske också är ledig och sen åker jag till Åland och skall beställa en Polen resa till April. Nu ska jag ta natten så jag orkar med mina två lektioner imorgon och sen gymmet och shopping! 
 

NÅGOT JAG SAKNAR

Publicerad 2013-02-09 14:16:00 i Allmänt,

Såhär på lördagen började jag sakna Norge jätte mycket! Tänk vad roligt vi hade i 3 veckor där och det är snart ett år sen? Så snabbt tiden går.

SO THEY SAY, SHE'S A BAD GIRL ..

Publicerad 2013-02-08 18:27:39 i Allmänt,

Some say she's a bitch, she's a liar, fucking with her is like playing with fire. 
En gammal låt som jag och Emma har börjat lyssna på igen, haha. 
Dom senaste dagarna? Jo, skolan, tränat, gymmat och vari med Emma och David. Ätit glass, sett på andra avenyn och varit på möte. 
Hade en elektriker här igår morse när jag och Emma var lediga.. Undrade vad han tänkte om oss? Nyvakna och såg väl ut som om vi var lesbiska eller något och ställde dumma svar på frågorna, ups.
Annat har jag väl inte att berätta, det är fredag och hälg, skönt som faan! Får se vad jag hittar på ikväll, skulle vara taggad för en myskväll med Ida, :)
 

VARDAGEN

Publicerad 2013-02-05 19:41:26 i Allmänt,

HEJHEJ!
Det var ju måndag igår och den måndagen tyckte jag faktist om, på sätt och vis tycker jag om veckorna mycket bättre än hälg och det är ju att man får något gjort, träffa kompisar, träna och gjort saker, hälgen går ju bara ut på att sova. Och igår så promenerade jag till David och väckte honom när jag slutade 10. Satt på morgonkaffe och bara slöade framför lite andra avenyn tills Christian kom. 
Vi åkte till backan och plockade ihop pant och for panta till Prisma. David köpte glass och bjöd på det och kaffe igen framför andra avenyn innan vi åkte hem. Tycker om dagar när jag får slöa framför en tv serie och sen på kvällen gick jag en kvällspromenad med Dine och pratade med min far som kom hem från Indien.
Idag hade jag sovmorgon och två lektioner i skolan, Martina hämtade mig och vi tog en lunch på thaihouse och en massa prat. 
Efter det gick jag för att träna bort det med Emma och Therese, blev ett 45 minuters bodypump pass och nu har jag rensat mitt klädskåp, äntligen!
Ska hoppa i duschen, fixa mig för natten och se på en film eller något :)
 
 
 

HIGH ON LIFE

Publicerad 2013-02-03 18:18:16 i Allmänt,

Tjenare
Minns inte när jag senast uppdaterade och orkar verkligen inte kolla, det är en sånhär jobbig dag igen, ska sluta med sånthär, när man inte ens kan se på tv för att man har för mycket krapula. 
En fin kväll var det väl igår, satt hos Christian's rätt så länge och drog senare till Hankmo på födelsedagsfest hos Alex och Tony. 
Jag vaknade istan och mamma hämtade mig, har bara sovit sen jag kom hem typ och ätit mat. 
Min intressanta fredag kan jag ju ta och berätta om också, att Judith kom hit på ett saftglas efter skolan, fortsatte min färd till Dine där vi drack kaffe och ritade, så det var en hemskt tråkig fredag. 
Har även hunnit vara på ett långt och tråkigt möte vid Backan igår och till stan med Christian. 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela