johannaerica.blogg.se

30.6.2013

Publicerad 2013-06-30 16:23:39 i Allmänt,

Hej på er!
Några dagar sen sist nu igen, men ja här kommer väl kanske förklaringen då. 
I fredags jobbade jag 16-03, Mats och Conny var hit på en kaffe före och sen kom dom och Rasmus till Arken och käkade, så fick servera dom.. Annars väldigt mycket folk ute den kvällen. 
På lördag alltså igår var det, sovde jag länge, vaknade runt 13:30, spenderade lite tid med Malin och sen till Alko med Mats Rasmus och Conny, hämtade pizza och for till oss. 
Hade förfest med dom och Johanna, ut och körde en stund och blev allt för full.. Åkte iväg till Arken och Kino, dansade och hade väl antagligen kul hoppas jag, nånej det var kul så mycket vet jag iallafall. 
Gick hem till mig igen och vi slocknade..Vaknade idag och var rätt så sliten, bara gått och på här, diskat, ätit och städat upp bara. 
Dom åkte hem igen och jag har just pratat med min mest saknade person i mitt liv förtillfället, Emma <3
Nu ska jag väl bara ta det lungt, se en film kanske och bara döööö.. 
 
 

SOMMAREN ÄR HÄR

Publicerad 2013-06-27 12:59:01 i Allmänt,

HEJ
Gårdagen bestod av att sova länge, va och bada med Malin innan jobbet. Det var kokhätt här.
Jobba 16-02:30, 10,5h ungefär och sen hem och sova igen. 
Har nyss vaknat, ätit frukost och dammsugat, nu ska jag bara vila en stund innan jag hoppar i duschen och cyklar iväg på 10 timmars jobb igen :)
Ha det bra :)
 

26.6.2013

Publicerad 2013-06-26 12:06:02 i Allmänt,

Godmorgon på er. 
Här har jag nyss vaknat och Malin fixade kyckling och ris, MUMS.. är lite bakis,men bara lite. 
Det fanns två själar igår som ville hitta på någonting..Rasmus plockade upp mig och vi hämtade Cassandra och drog till Park och skulle dricka EN.. eller vi var stöd till Cassandra's aw (afterwork).. 
Gick iväg till Arken Garden, satte oss där på en sen blev det lite champagne sådär på tisdagskvällen och sen sprang vi och på mellan Arken, Park och Dinos. 
Kom hem runt 5 tiden imorse och nu ska jag ta en pn före jobbet. tack å hej.
 
 

BARA BARA BERE

Publicerad 2013-06-25 16:10:06 i Allmänt,

Ännu en ledig dag, riktigt skönt att få sova och Malin fixade frukost, mums. 
Cyklade iväg till Maxinge och gick genom h&m, fick hem lite umderkläder och sen hårfärg från sparhallen, skulle färga det rött, löshår och allt, tog ungefär 2,5 timme sammanlagt innan jag hade satt i löshåret tillbaks osv. Men det blev lite mera brunt med skiftande rött men är riktigt nöjd nog, lite förändring blev det. 
Nu har jag diskat, ätit mat, tvättat wc och städat upp lite kläder. 
Vet inte riktigt ännu vad jag skall hitta på ikväll, Malin jobbar så.. men kanske det finns någon fin själ där ute som också har lite småtråkigt och vill hitta på något. 
Igårkväll kom Elina hit, trött som jag var så cyklade vi ändå iväg till Arken Garden och åt hamburgare och drack cola, var och handlade lite och sen somnade jag. 
Jag vaknade typ halv 1 inatt när Malin kom hem, pratade med Markus en stund i telefon och tittade en film innan jag somnade igen. :)
 

MIDSOMMARHÄLGEN

Publicerad 2013-06-24 13:51:09 i Allmänt,

Hej på er! 
Det är ett tag sen jag skrev, men vet ni jag har påriktigt inte hunnit. Jag har jobbat midsommar torsdag 7 timmar fredag 10 timmar lördag 14 timmar och söndag 6 timmar. 
I fredags var jag på en afterwork med Malin och Eak till Park annars bara jobbat och sovit. 
Igår fick jag sluta lite tidigare så åkte hem och Johanna kom hit, vi börja dricka två stycken och lovade oss själva nästan att bara drick en på krogen så vi cyklade iväg till Park, där träffade vi på Jonas och vi for tillbaks till oss, väckte stackars Malin och hade liv för oss.
Sen var vi lite galen och tog taxi till lemland efter lonkero tillbaks hit till strandnäs till Jonas och satt där och prata länge inatt, tror jag gick och la mig runt 8- halv 9 imorse.
Nu har jag fixat mat, diskat och städat lite och ligger och ser på Johanna som är bakis...Är otroligt glad för att inte jag är det. 
Ledig idag och imorgon så får väl hitta på något idag/ikväll :)
 
 

MIDSOMMAR

Publicerad 2013-06-21 11:19:34 i Allmänt,

Hej på er!
Hade min sista lediga dag i förrgår så igår blev det lite jobb, men det var lungt iallafall. Började 16 och fick sluta redan runt 23:30 så. Har spenderat mina dar med Christoffer rätt mycket och Johanna en kväll med lite hårfärgning, glass på arken och lite körning. 
Midsommarafton ikväll då och här jobbar man 14-24 men sen har jag och Malin lite planer för oss bara ikväll :)
 

MITT DYGN ÄR OMSVÄNGT

Publicerad 2013-06-18 22:30:50 i Allmänt,

Hej på er alla!
Ni förstår inte hur jag svänger på dygnen här, alltså ja vaknade ju somsagt 18 igår kväll.. somnade mitt inatten igen och vaknade runt halv 1 idag.. Gick en sväng med Malin en bit när hon skulle jobba, var ute och körde med Christoffer till Långnäs och Svinö och tittade och sen hämtade vi mat från Draken, mums. 
Sen somnade jag igen runt sju tiden och vaknade ca nio igen.. Alltså vad har jag för fel? 
Nu sitter jag här i lägenheten helt rastlös,skulle kunna ta en springtur men jag kommer mig bara inte för det.. 
Jag lovar mig själv att reda upp mitt liv imorgon, skall ändå stiga upp senast halv 12 och tvätta kläder med Malin och sen får jag fan ta och hitta på något, iallafall tror jag Johanna kommer ut en sväng, det är bra de så man får prata med lite annat folk också.
Väntar på Malin nu också, brukar ha så kul på kvällarna när vi är trötta och har vår natthumor.. haha. 
 
SNYGG BILD!
 
 

PERSONALFEST

Publicerad 2013-06-17 23:15:25 i Allmänt,

Gårkvällen bestod av personalfest, började med fördrink och lekar i en park, gick videre till ÅSS och åt middag samt en cider och Spannish coffee, fortsatte till Eak med han och Malin och drack lite före vi gick till Arken och skulle bada och basta, men dock inte jag för jag orkade inte. Fortsatte videre till Arkens nattklubb och spenderade några timmar där med champagne och dans. Jag åkte på efterfest till Razmus med honom Jonas och Ia. 
En riktigt trevlig och rolig kväll var det, tack till alla som var med :)
Idag var det så att jag blev väckt och tvungen att cykla till Alandia för att skriva på hyreskontraktet och sen somnade jag om och vaknade 18... härregud. 
Just tittat en film med Christoffer och nu väntar jag på att Malin ska komma hem så jag får prata lite med henne :) 

YO BITCHES

Publicerad 2013-06-15 02:19:17 i Allmänt,

Tja tjena tjohej.
Jag är helt upp i varv, natthumor och ja, nä alltså ja, klockan är ju bara 03:04 och jag har nyss kommit hem från jobbet, 13h nästan blev det..Pengar.........
Cyklade i en rasande fart hem med Malin, och ja, nä ja vet inte vad jag skall berätta. Det har iallafall gått bra på jobbet ikväll och riktigt roligt har det varit. 
Jag kanske borde gå och lägga mig eftersom jag börjar 14 imorgon och skall köra 13 timmars pass igen. Men vem fan är trött nu? 
Okej okej okej.. skall sluta snålla åpå om en massa skit nu, hoppas alla sover sött och ja, Godnatt :)
 

FILM

Publicerad 2013-06-13 23:23:24 i Allmänt,

Haft en myskväll med Malin och sett Irene Huss, pratat, varit till Rökka efter korv och pirog och godis.
Helt enkelt tagit det lungt inför hälgens jobb, godnatten :)
 

PLÄTTAR

Publicerad 2013-06-13 16:05:49 i Allmänt,

Håj!
Nu ligger jag i min säng, helt död i regnigt väder, dystert liv. Nånej, Malin fixar plättar, så sött av henne men ja får ju förståss lova att diska sen men det kan ja väl.
Efter några timmars sömn inatt steg jag upp halv 8 och drog iväg till jobbet till 9, lunchen igen men det var sista gången på ett tag antar jag och fick sluta redan halv 3 så det tyckte jag att ja fick göra efter långa dagen igår.
Ikväll blir det väl antagligen bara lite mys med Malin, kanske någon film?
Som tur har Pretty little liars säsong 4 börjat komma ut så har sett första avsnittet och bara längtar till nästa :)
Och snart kommer min söta Christoffer hit också, hihi på lördag :)
Hade!

WORK ALL DAY

Publicerad 2013-06-13 00:27:11 i Allmänt,

Jaha hörni, det blir ett nattinlägg här för min del. Jag har verkligen inte haft tid förrän nu. Ni förstår att jag skulle jobba från 10:00 till 16:00, där mellan satt jag på ett möte men en hel del andra och lyssnade på lite om jobbet i sommar. Nu när jag börjar ha lärt mig kassasystemet så ska vi byta inom en till två veckor, great! 
Ja när jag väl slutade satt jag med Esther en stund utanför jobbet och pratade och blev frågad om jag ville jobba lite ikväll också, så jag tänkte varför inte så åkte hem en sväng och satte i mitt löshår för att fräsha upp mig lite och äta en banan hann jag, så blev det jobb från 18.00 igen, full rulle på en onsdag kväll, det var nästan kaos men det rädde upp sig och jag slutade 24:00, så nu har jag duschat, ÄTIT och lagt mig. 
Får hoppas bara att jag varvar ner snart och somnar för det är nämligen väckning igen halv 8 och skall iväg till jobbet, det känns väl bra när lönen kommer, för det lär väl komma en hel del då ;)
Godnatt och hoppas alla har det bra hemma :)
 

11.6.2013

Publicerad 2013-06-11 16:11:26 i Allmänt,

Hejsan!
Min sista lediga dag har snart gått igen, har spenderat dagen med Malin på en trip till Arken, skatteverket och efter internet. Vi tog en paus och fikade på Café Julius och sen cyklade vi hem. 
Vi fixade lunch, blev spagetti en gång till och sen lite slö på soffan. 
Nu har vi igen varit och cyklat till s-market efter lite godis och fanta, en sväng via där jag bodde förut och nu inväntar vi Johanna så att vi får hitta på något :)
 
 

KRYSSNING

Publicerad 2013-06-10 15:14:22 i Allmänt,

hej på er!
Imorse blev det tidig väckning och Elina och hennes mamma plockade upp mig och vi drog till hamnen, steg på rosella och åt frukost på båten, gott var det iallafall! Vi fortsatte med en rush genom tax freen efter lite snus som jag lovat att handla och sen en ganska lång sömn i bollhavet, det var fan bekvämt! 
Vi satt fasst i hamnen två och en halv timme, trodde det bara skulle vara en och en halv timme så vi tänkte vi sover, men sen insåg vi att vi hur bra som helst skulle ha hunnit inn till Norrtälje, bra där. 
Malin kom på i Kapellskär och sedan dess har vi bara suttit och pratat, käkat lite bakpotatis med kycklingröra och shoppat mera på tax freen. 
Nu har vi äntligen kommit oss till lägenheten tillbaka och är helt sluta, får se vad vi hittar på ikväll, iallafall ska jag tvätta kläder :)
 

PARTY ALL NIGHT

Publicerad 2013-06-09 16:07:37 i Allmänt,

Jag hann aldrig blogga igår, eftersom att jag var ute i fredas och sov ända tills jag skulle på jobb igår, började 14 och slutade 24, så nog rullar de inn en slant varje kväll. 
I fredags satt jag och Johanna och diskuterade lite och förflyttade oss sen till Pontus och var ute och körde lite bl.a till Kungsö och hälsade på Elina osv. 
Igår kväll eller inatt rättare sagt cyklade jag snabbt hem och duschade snabbt så kom Anders, Pontus och Jonathan och hämtade mig och vi for på en kiik lite överallt innan vi gick till Dinos och drack några. 
Efter det fick jag en efterlängtad baconhamburgare och började bli lite smått påverkad, men jag gick hem och sovde bara. 
Steg upp kl 15 idag, kan ni förstå hur jag har svängd om det här dygnet alltså, men jag antar det blir lite så när man jobbar så här. Däremot får jag svänga tillbaka det inatt om det går för imorgon är det tidig väckning runt halv 7-7, dåå blir det kryssning :)
 
Här får ni en bild jag tycker om!

THIS IS NIGHTLIFE

Publicerad 2013-06-07 17:02:10 i Allmänt,

Hej på er!
Här är det typ skit varmt, har varit med Elina hela dagen på stan och lunchat på Svarta katten och varit till Lilla holmen och sett på kaninerna, haha och till stranden och sett. 
Nu drog just hon Anders och Pontus som var här på kaffe och jag skall duscha och börja fia mig lite inför kvällen, ska ta och dricka en par med några personer och Johanna är påväg hit snart.
Skönt med en ledig dag efter 20,5 timmes jobb på 2 kvällar, slutade runt halv 1-1 inatt och lade mig direkt jag kom hem typ :)
 

JOBB JOBB OCH JOBB

Publicerad 2013-06-06 13:07:44 i Allmänt,

Haha, ibland håcksar jag bara inte att jag har en blogg, så jag knäpper inte så mycket bilder, + att min gamla telefonladde har ju gått sönder så får inte bilder från telefon till datorn så enkelt heller.. 
Men jag lovar att ta några sen när jag börjar göra något annat än sitta inne i lägenheten och jobba bara. 
Inatt tog jag och jobbade lite längre, blev 11,5h , 16-03:30 typ. Men jag tog väl bara igen de timmar jag gick hem för i tisdas. 
Jag är helt borta med dagarna eftersom man sover på dagarna, jobbar kvällar och hälger och ledig inn i veckorna, gud alltså. Men det är bra och roligt att jobba mycket nu när jag inte har så mycket annat för mig ännu, men imorgon skall det vara skönt med en ledig dag och gå på stan och hitta på lite sen på kvällen :) 
Nu ska jag fixa mig lite inför jobbet, 8 timmar ikväll också, väntar på lönen det gör jag :)) 
KRAMAR!
 

The light in our soul

Publicerad 2013-06-05 12:16:22 i Allmänt,

Hej snyggingar. 
Det var en ganska hemsk å trög dag igår, Efter att Elina hade farit satt jag bara på soffan innan jag cyklade iväg i regnet till jobbet. Vi hade inte Garden öppen igår så det var lite att göra, satt däremot i fyra timmar och putsade champagneglas, vinglas bestick och vek servetter till 80 personer, så jag jobbade bara 4,5 timme igår. Men det var ganska skönt att gå hem sen, tog och fixade lite spagetti åt mig och tittade en film igen. 
Det blir lite mycket filmtittas här när jag bor själv ännu., Väntar så mycket på Malin så jag har någon att prata med och hitta på en massa roliga saker med. 
Nu har jag nyss ätit lite, sovit länge och diskat. Nu ska jag läsa en skvaller tidning och hoppas att det finns något intressant i den sen börja städa upp mig inför kvällens jobb och hoppas det är någo folk ikväll :) 
Saknar Christoffer gör jag också, mycket :( 
 

ARKEN

Publicerad 2013-06-04 12:47:24 i Allmänt,

Tjohoooo. 
Idag är en sån dag man bara vill skippa, sitter här med lite morkkis och är helt slut i kroppen och skall snart på jobb, perfekt tisdag alltså. 
Nånej, Elina var just hit på en kaffe och snackade skit som vanligt.. haha bara snackar skit jag, nejmen det är så jag kallar det ''tjejsnack''. 
Gårkvällen spenderades med Johanna hemma hos mig en lång stund med lite drickande, killsnack och annat innan vi promenerade till stan och gick på Arken och satt där med våra drinkar. Alle och en Linnea kom och satt med oss lite senare och en utlänning som bjöd på drinkar, kanske inte borde ta emot sånt men nåja han var väl trevlig. 
Det var en lång natt med springade mellan Klinten och en annan lägenhet i ösregnet, var dyngvåt när jag kom hem runt halv sju imorse. Tror inte det har känts så långt att gå på ett tag som när jag skulle hem inatt. 
Nu sitter jag här i soffan, borde börja fixa mig, göra lite mat och sånt innan jag drar på jobb ikväll, 16-24 :)
suddigt.
 

MORGONKÄÄF

Publicerad 2013-06-03 10:26:15 i Allmänt,

Tja, tjo, tjohej. 
äh. Har inte hänt så mycket sen sist, åt en sallad och drack två breezer hemma i lägenheten bara före jag började se en film igår kväll, sovde två timmar och kollade klart filmen. Började läsa en bok och gik och lade mig, var nog ganska slut igår då antagligen. 
Nu förhoppningsvis är jag lite mer utvilad, har just druckit morgonkaffe och sitter här och funderar vad jag skall göra. Jag som trodde det var solsken ute när jag vaknade men insåg senare när jag steg upp att det är mulet. Jag funderar om jag ska ta och cykla till sparhallen occh de nya butikerna, tänk det har kommit h&m och några till butiker hit sa mamma igår, perfekt. 
Sen är det väl bara att sitta och vänta på att Johanna slutar jobba och kommer mot stan :) 
 

NU HAR JAG BOSATT MIG

Publicerad 2013-06-02 15:09:32 i Allmänt,

Hej på er!
Som ni har märkt har jag haft en liten bloggpaus, men nu börjar allvaret pånytt, har lovat att blogga i sommar så att alla kan läsa lite vad jag håller på med här på åland.
Som ni kanske vet åkte jag ner hit igår, var helt slut så vaknade halv 1 på båten och tog mig till buffen och åt lite mat och shoppade på tax free.
Jag fick träffa Malin igår också som jag ska dela lägenhet med, vi packade upp det mesta innan hon drog till Sverige tillbaka och kom först om en vecka, vad ska jag göra så länge? 
Jag började jobba runt 18 tiden och hade en beställning på 179 personer, fullt upp och varmt var det, slutade 03:00 och cyklade hem då och lade mig. 
Vaknade idag på dagen av hur varmt det var, steg upp drack en kaffe och pratade lite med mamma och pappa innan dom åkte hem och tog en dusch. 
Jag cyklade inn till stan till Park och drack en lonkero där samtidigt som jag socialiserade mig lite med Alle och Philip. 
Nu har jag nyss kommit därifrån, kokar av hur varmt det är och skall packa upp mina kläder innan jag börjar fundera på vad som händer ikväll, skulle ju kunna hitta på något eftersom jag är ledig imorgon också .
Nu vet ni iallafall mina två första dar som jag inte spenderat i fasta Finland :)
Här får ni lite dåliga bilder från lägenheten :)
 

Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela