johannaerica.blogg.se

20.4.2013

Publicerad 2013-04-19 23:47:15 i Allmänt,

Hej på er!
Tro det eller ej, denna vecka har jag klarat teoriprovet, fasst alla som läser min blogg vet sekärt det redan. I'm so happy! 
Jag har gymmat, varit ut på promenad med Dine och lite springning. Varit i gymnasie och aldrig haft en såhär lång vecka. Tror jag aldrig sett framemot hälgen såhär mycket fasst jag ska i kyrkan och nej jag är inte religiös, min bror blir konfirmerad så hela min släkt bor här förtillfället också. 
Bikbok och Cubus har öppnat inne istan, fick hem ett par byxor och en ny bh. 
Idag har jag suttit ute i solen och druckit chailatte med Victoria och spenderat kvalitets tid med Emma, Ida och Therese. 
Ikväll har jag varit på en kaffe och till Judith en stund. Nu ligger jag på en madrass här i min brors rum och måsta bo här över hälgen när mitt är lånat, fy. Nåja :)
 
 

GYMNASIET

Publicerad 2013-04-15 19:14:00 i Allmänt,

Tjohoo. 
Idag började allvaret, alltså gymnasie, kanske skrev det renn igår? men va sku jag håll reda på allt. 
Hade en hälsokunskaps lektion, skrev hur mycket som helst, mat och modde. Sen traksade jag iväg med Victoria till Arnolds på en stor kaffe lite runt istan och till Gros och köpte engelska boken, via neste och tillbaks för en engelskalektion.
Slutade runt en kvart över tre och gick iväg till gymmet där jag träffade Emma, sprang lite och magmusklerna. 
Bussen hem åt spagetti, fixade min ända läxa och övade på bilteorin. 
Dine kom hit vi drack kaffe och tog en 5 km promenad, eller 4km och 1km springning.
Nu sitter jag hemma, ganska slut och funderar duscha snart ta och äta lite och krypa ner under täcket och se andra avenyn. :)
 

I PROMISE I WAIT FOR YOU

Publicerad 2013-04-14 12:50:00 i Allmänt,

HEJ
Jag förstår om ingen orkar läsa min blogg eftersom jag inte skriver så mycket.. men jag fortsätter väl med samma stil och slänger inn något inlägg nu som då. 
Det är en riktigt skön dag idag, eftersom jag inte var på medlemsfesten igår fasst det kanske skulle ha varit kul men. Vad har jag gjort då? Jo, jag har spenderat min mesta tid med Emma, sovde där från fredag till lördag. Åkte hem igår på dagen och städade övre våningen, duschade fixade mig och åkte tillbaks till replot i regnet. Fyfan alltså när det alltid ska regna när jag kör. 
Nå vi firade Emma igårkväll också med hennes släkt och goda sallader fick vi och kakor, champagne och sånt. 
Fredagskvällen firade vi henne på Rosso med god mat. Före på dagen spenderade jag massor av tid med David bl.a på Kesmo för en ceasarsallad, hemma hos honom och shopping. Före Rosso blev det gymmet med Anche på core och lite springning. 
Idag övar jag på bilkortet, eftersom min första chans att klara bilteorin är på ONSDAG, på onsdag hörni håller ni alla tummar för mig. :)
 

BITCH

Publicerad 2013-04-10 22:06:05 i Allmänt,

Omg. Är så arg så skriver av mig lite. Fyfan måste jag bara säga, trodde aldrig dethär men du har visat exakt var du står för mig nu. Jag är klar med dig. 
Annars hörni, så är jag sjuk, hostar som fan och så ananrs riktitgt bra. Uttråkad när jag är ledig hela tiden. 
Ser på en massa gamla filmer, snackar skit med människor och igår tillbringade jag min kväll med mina tå fina kompisar Emma och Lotti.
Idag var jag till sjukhuset, och tror ni fan inte att dom tar 11 rör blod av mig? Fuck you alltså. Sen blev det frissan och färgade håret, mat på Peter's kök och lite shopping med mamma. 
Judith har varit här idag och druckit saft med mig och pratat skit som vanligt och annars inte mycket.
Har min sista teoritimme i bilskolan imorgon, asskönt :)
 

Kristallen

Publicerad 2013-04-08 18:56:36 i Allmänt,

Tihi, hihi ja hej.
Sånhär kul dag igen, bara skrattat, skrattat och skrattat. Lärt oss att fixa hembränt i skolan idag också, bra att veta. Eller, hehe jag visste ju redan. Okej ingen bryr sig. 
Det var Kristallen i hälgen, en fin kväll, säkert.. eller ja det var det, helt okej. Dansade till blackjack och var fulla som grisar. 
Björköby på eftefest och hemkommen runt en 6 halv sju gissar jag, sovde hos emma och hade krapulahumor igår, fun. Tillbringade kvällen med Dine och en kaffekopp, en kort promenad. 
Idag har jag skrivit ett prov, wiho. Godkänt. 
I fredags snurrade jag och på med Emma och Lotti, satt på abc och stirra på snygga karar, som vanligt.
 

PÅSK

Publicerad 2013-04-05 15:17:45 i Allmänt,

Hej på er!
Madeleine sa igår att jag skulle behöva blogga. Det är en tid sen och det har hänt mycket. 
Jag berättar en kort version och så får ni se bilder. 
Det har varit påsk, det har firats både fredag och lördag, i Petalax och sen lördagen vid påskbrasan och senare drog jag och Örni till Replot. Därifrån fick vi ideen att åka till Björköby där vi satt mesta dels hos Roy och kom hem på söndag dag och var helt slut. Sovde sovde och sovde, måndag en promenad med Dine och en sväng till skogen. 
Skolan började tillbaks på tisdag och efter den hade ajg bilteori. Onsdag hade jag körlektion som gick helt bra och sen blev det gymmet och en springtur där innan jag åkte hem och drog sen till Replot och myste med Emma. 
Igår hade vi lite bar och smakade på viner, åt kinamat med Madeleine och Emma och myste på kvällen med Madeleine med gamla filmer och prat och sen en promenad med Dine. 
Idag var jag också ledig, har städat övrevåningen, försökt gräva ut min moped från ett garage som jag ganska dnabbt gedd upp med och nu har jag just fixat en smoothie och satte mig ute i solen och drack den. 
Nu väntar jag på min kortzone pizza och sen skulle jag måste åka till Alko, får se vilken stackare som får komma med :)
 

Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela