johannaerica.blogg.se

A NEW DAY

Publicerad 2013-09-30 20:31:49 i Allmänt,

Min dag i bilder :) 



Lunch med mamma. 

gruppkörning i mellanskede till sommarösund. 
O'malleys på en kaffedrink med Emma Sandra Ida och Christian :) 
Nu film med Sandra och Ida! 


JAG ÄR TILLBAKA

Publicerad 2013-09-29 22:16:40 i Allmänt,

Hej på er!
Jag har haft en bloggpaus som ni märkt, slutade i mitten av sommaren bara för att ja inte orkade hålla på. Lite synd att man inte har ner skrivit allt man hunnit med där, men jag tog vara på tiden där och gjorde allt  jag hann med. 
Kan berätta kort och gott, jag jobbade, festade, spenderade tid med mina nära och kära där, var till Stockholm med Sophie, Jonas och Madde sen stannade jag där och hälsade på min släkt över natten. 
Jag kom hem, började skolan igen som jag låg lite efter i, hoppade av gymnasiet och nu går jag i skola tre dagar i veckan, kan de bli bättre? Slipper alla studentskrivningar osv. Jag kan ju ta igen dem när jag vill sen. 
Jag har hunnit vara till Åland en hälg igen med Tom, hälsat på många men tre dagar är allt för kort.
Men däremot har jag beställt en till resa ikväll dit tillsammans med Emma och min käre BMW som jag har köpt. Så bilägare har jag hunnit bli. 
Det roligaste att få reda på i höst är att jag och Emma ska få åka i sex hela veckor till Stockholm och prova på Stockholmslivet och praktisera där, längtar!
Denna hälg har jag bara varit nykter, tagit det lungt och agerat som chaufför, myst med min katt och ikväll blev det en matdejt tillsammans med Emma på Amarillo. 
Perfekt!
 
 
 

Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela