johannaerica.blogg.se

KÄR

Publicerad 2013-12-02 21:07:11 i Allmänt,




Gårdagen bestod av fika och shopping med Angelica och Emma i Väsby, blev ett par skor rikare och jag är kär i dem. 
En present till min 7 åriga kusin och en julkalender till Ludde ( min snart 4 åriga kusin). Det blev lite kalas mot kvällen med mat och kaka tillsammans med dom och moster å Erik 😊 
Sen åkte vi hem, kikade lite film och låg på soffan och pratade tills vi somnade där igen. 
Steg upp och fick i duschen, åt morgonmål med Emma, hon hade kokat , KOKAT kaffe för vår kaffekokare har gett upp och vi har råkat handla kok kaffe, men de va ju tur att vi råkade göra de eftersom det är såhär nu. Jag åkte till jobbet och har nyss slutat, har käkat en chevretoast i väntan på att Emma ska sluta 😊 
Sen blir de lite paradise hotel när vi kommer hem 😍

LILLAJUL

Publicerad 2013-12-01 13:13:36 i Allmänt,

Hej. 
Min lillajul spenderades på lite annorlunda sätt i år, på morgonen mötte vi upp Esther och åt morgonmål med henne på espressohouse i Stockholm, vi gick på stan hela dagen med henne och åt på Elverket middag sen innan hon åkte tillbaka till Åland. Kul att se henne ❤️. 
Senare mötte vi upp Toffe, drog till Skogås drack lite glögg och lonkero innan vi igen skulle på bio inn till stan, vi insåg att vi kommer att missa den så vi tänkte vi tar den som börjar lite efter tio. Så medan vi väntade käkade vi Burger king och drog till gamla stan för att prova på e-type's medeltida restaurang men de va inge för oss så vi promenerade tillbaka och de va så mysigt. 
Vi gick till samma ställe som första Hälgen vi var här och tog en cider för vi insåg att vi missade andra film
en också, haha så skit som vi är. 
Åkte hem med Emma, började se film och somnade på soffan. 
Vaknade där idag och nu sitter vi på pendeltåget påväg mot upplandsväsby 😊 
Hoppas alla ni har haft en bra lillajul 😊 







Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela