johannaerica.blogg.se

KUCKELIKU

Publicerad 2013-03-26 17:53:54 i Allmänt,

Tyckte den översta bilden var lite rolig igår kväll när jag hittade den i VBL. 
+ att eftersom jag har instagram ser ju ganska många domhär bilderna redan men för dom som inte gör så här är från hälgen. 
Igår och idag har jag tränat, skolat och ätit på Silveria. Igårkväll blev det Beethoven film :) 

25.3.2013

Publicerad 2013-03-25 10:01:46 i Allmänt,

HEJ!
Hälgen förbi igen, sitter i skolan förtillfället och är utvilad.
Har inte gjort något speciellt, utan på lördan satt jag i ''café'' från Backan och sållde på en volleybollturnering tillsammans med Rebecca och Sandra.
Efteråt tillbringade jag hela dagen med Rebecca, bastu och på kvällen ut en liten stund. Igår tog jag en promenad med Anche till vår blivande påskbrasa och sen senare en 10 km promenad med Dine på isarna, som vi brukar göra en gång per år. Det var ju så otroligt fint väder.
På kvällen tittade jag You again, helt okej film :)
 

I CAN'T BELIEVE

Publicerad 2013-03-22 16:32:59 i Allmänt,

Hejhejhejhej 
Huh, äntligen hälg igen fasst jag inte tänkte göra något skillt. 
Idag ledig också och Judith kom hit imorse lite över 8, hon har 1km hit och hon tog bussen hit? 
Får skratta lite åt henne. Nå iallafall satt vi bara, drack saft och åt en bulle. Till Bernys har vi också varit på en kaffe.
Övrevåningen i huset har jag städat och övat på bilkortet. Så något vettigt har jag väl gjort. 
Nu inväntar jag min kotzonepizza som pappa kommer med om ungefär 45 minuter. 
Hungrig tjej här. 
 

A NEW DAY HAS COME

Publicerad 2013-03-21 17:44:16 i Allmänt,

Tjoo!
Denna dag har varit lång, vaknade i Replot för jag Emma och Madde hade vår tjejkväll igår med ostar och limsa, tittade the notebook och pratade, riktigt roligt och länge sen bara vi. 
Nå Madde körde oss till skolan imorse och jag samlade ihop 3 praktiktimmar i baren. Blandade bl.a bloody mary, dry martini osv.. 
Hungriga var vi efter det så vi åkte till Sweet Vasa, åt en kycklingsallad där samt en after eight kakbit. 
Snurrade på lite istan innan vi tog oss till Helsingby där vi bara var en liten stund. 
Kom hem och åkte direkt videre till bilskolan med Sandra och nu är jag hemkommen därifrån och skall ta en promenad kanske. Får se om man hittar på något senare eller bara lämnar hemma. Ledig dag imorgon så :) 
 

I'M ALIVE

Publicerad 2013-03-20 13:53:57 i Allmänt,

Hejsan!
Från och med nu lovar jag att försöka blogga bättre. Har helt enkelt bara glömt att jag har en blogg den senaste veckan. 
Förra hälgen gjorde jag en hel del, fredagsdagen blev det gymmet och sen lunchade jag med Sandra på Amarillo och lite shopping när det var Storm istan. 
Vi fortsatte kvällen med ost och vinkväll med David och Christian här hemma oss mig och kollade farmen finalen. 
På lördagsförmiddagen blev det en shoppingtur till GW med mamma och fika på Aschan. Samt en kaffe med Markus på Berny's och därefter blev det lite festas vid honom och sen åkte jag och Roy till Replot. 
Satt hos Joel ett bra tag och kom senare på att åka till Koskö en sväng med Madde och Dantte. 
Söndagen var en tröttsam dag men efter en stund sovande på soffan åkte jag till stan på kaffe med Markus igen och sen fick vi den fina ideen att åka till Sejnäjoki på kaffe direkt efter, fråga inte, det var bara en södagsfundering vi hade. 
Denna vecka började jag med en körlektion som gick riktigt bra och därefter träning efter skolan, ett 55min zumba pass. På kvällen en kaffe hos Therese.
Igår en lång skoldag, 8-16:30 och gymmet efteråt med Emma på bodybalance 60min och fysiobody45 min. 
Tyckte vi förkänade pizza efteråt när vi var jätte hungriga så det blev Rax och Madde som fick körkortet igår hämtade oss dit. GRATTIS. 
Emma och jag steg upp åkte till stan med bussen, jag gick till gymmet och sprang en stund och lite annan träning bara innan jag läste på bilkortet och gick i bastun. Nu sitter jag hemma och har just lagat mat, väntar på att det nya PLL avsnittet laddas ner så ska jag kiika det :)

14.3.2013

Publicerad 2013-03-14 10:37:24 i Allmänt,

Hejheeeej.
Solen skiner där ute och det ser ut att vara hur varmt som helst, men det är ju förfan -11 grader och jag som hade tänkt ta en promenad. Den skall göras idag någon gång men det är ju så kallt så kanske tar den senare ikväll. 
Det är ju skönt att vara ledig mycket nu, men det finns inte mycket att göra. Igår kväll var jag på gymmet med Therese på body 55min och core 30 min, så skönt. 
Nu väntar jag på Christian och vi ska ta en kopp kaffe och få se sen då, har bilteori ikväll också. 
 

IGÅR OCH IDAG

Publicerad 2013-03-13 13:03:19 i Allmänt,

Sovde hos Therese inatt, kollade 3 barnfilmer igår och imorse gick jag till David och åt morgonmål med honom och började se en fjärde barnfilm, nu hemma och fixat mat :)

RESAN

Publicerad 2013-03-11 17:05:03 i

Tjenare!
Hemma igen efter en snabbvisit på ön, kom hem igår runt halv 3 på dagen men pratade bara en stund med mamma och pappa innan jag lade mig vid halv 5 och sov till halv 9 imorse alltså 16 timmar.
Jag var totalt slut efter lite sömn och festande, i lördags blev det fest vi Markus igen och sen drog jag och Ida till indigo före Lillis körde oss till långnäs och vi övernattade på båtgolvet.
Har förhoppningsvis fått lägenhet på Åland och nu inväntar jag bara schemat för sommaren. Längtar redan!

FEST

Publicerad 2013-03-09 16:16:55 i

Hej på er!
Har det super bra här på ön, blev lunch på Arken igår och ett varv genom stan.
Blev lite partajjas igår kväll med lite folk här och en sväng till jomala och en redig fylla :).

BILDER

Publicerad 2013-03-08 17:36:00 i

Äntligen på Åland!
Varit chill dag igår och såg en film på kvällskvisten :)

 

AHVENANMAA

Publicerad 2013-03-06 13:06:32 i Allmänt,

Hej på er!
Jag som hade min lediga dag tog och steg upp tidigt som fan och åkte med Therese till skolan. 
Väl där stod det på en lapp att det öppnar först kl.11, alltså studiebyrån och jag som skulle ha ett intyg så jag får nytt studiekort. Men snäll som ena var fixade hon det till mig. 
Satt en timme med Therese på hennes timme och sen gick jag till hennes lägenhet och sov 1,5 timme. 
Promenerade raskt till matkahuolto fixade kortet, köpte ny topp och tog bussen hem.
Har nu städat lite och tvättar förtillfället inför att min mor och far kommer hem från södern imorgon. 
Jag har inte sett dem på två veckor och längre blir det, eftersom jag och Ida drar iväg till Åland ännu en gång inatt och alltid lika roligt! Kanske slänger inn något inlägg där, får se :)
Och nu tänker jag ta en promead till farmor och farfar på mat!
Ha de gött!
 
Tidigare bilder!

THAT'S HOW IT IS, THAT*S HOW IT GOES

Publicerad 2013-03-04 16:57:49 i Allmänt,

Tjenare!
Min väckning gick inte riktigt bra imorse, det var döden kan jag säga. Så jag bestämde mig för att ta den senare bussen och skippa första timmen, men när jag hade på andra väckningen så läste jag ett meddelande om att jag börjar först halv 12 och då sket jag totalt i skolan idag. Jag är värd en ledig dag.
Och vad har jag fått ut av det, jo städning av ungefär hela huset, en kaffe med Cecilia och Christian och nu blir det snart en promenad med Fanny och Isak.
Ska ta mig i kragen nu och åka till skolan imorgon, 05:30 är alarmet på men måste verkligen imorgon fasst jag bara vill hoppa av skolan, göra något annat, ta en annan utbildning. 
Mitt huvud bara yrar och på med annat som jag inte borde yra och på med. 
Jag får riktigt ångest när jag tänker att om 6 veckor skall jag tillbaks till gymnasiet och fyfan asså. Borde bara tänka på nuet men ja. 
Saknar min familj nu också, kom hem! 
 
http://www.youtube.com/watch?v=V4aq043kdfY 
Ta och hör denna fina låt! 
 
 

NOBODY SEES, NOBODY KNOWS

Publicerad 2013-03-03 21:11:16 i Allmänt,

Hejsan!
Jag är dålig på att uppdatera, men börjar bli trött på att blogga, men försöker att fortsätta iallafall nu som då..
Jag kan ju varna att det inte har hänt så mycket sen sist iallafall men jag har jobbat och jobbat igen, det var sista dagen idag, på sätt och vis skönt men kommer ju att sakna vissa ungar ^^ 
Ikväll har jag varit och handlat lite med Christian och sen drack vi kaffe med Sandra och Filip. 
Igår after work drog jag och David till backan för att se på festen, blev nyktert för mig och skönt har det varit, hade ändå lite kul åt alla som var fulla, hihi. 
Vet inte när jag uppdaterade senast och orkar inte se men i fredags kom Emma hit med mig och vi chillade bara framför tv:n med Christian och började se en film före vi gick och lade oss. 
Nu börjar allvaret imorgon igen med skola och väckning 05:30, det kommer att ta livet av mig men har två skoldagar  så är jag ledig onsdag och där någongång onsdag eller torsdag drar jag till Åland, Yey. 
Kramisar. 

Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela