johannaerica.blogg.se

LEDIG

Publicerad 2013-07-29 23:31:56 i Allmänt,

Jag är ledig i två dar, fucking awesome.. Har inte varit det på snart 3 veckor och det känns i min kropp.
Det händer en hel del här, Cassandra flyttar inn med oss idag och hennes två katter.. Hihi blir kul!
Jag och Malin har varit till garden och ätit mat, fick dricka linn's special också som var god och nu flytta lite mer saker och sen en ledig dag imorgon också.. Kanske utgång, anyone? :)

:)

Publicerad 2013-07-25 23:20:48 i Allmänt,

hej på er.
Längesen sist igen. Jag har supit både lörda sönda och måndag, drog två riktigt dunderfyllor...pinsamt.. på Kino och Arken. Söndagen på Kino med Malin, Laura Jesper Andre och många andra. 
I måndags var jag ledig så då åkte jag till Arken på lunch med Emmi som var här, tog röda ormen (tåget) som går genom Mariehamn ..och sen hem och vila upp mig inför kvällen. Var till gröna udden med Emmi, sen till hennes lägenhet med en massa Ingobor, Thölix och Patte, fortsatte till arken med Thölix och Patte, där träffade jag på Sophie och Jonas, sen minns jag inget mer, synd men sant. Tisdagen mådde jag uselt, jobbade likaså igår. Idag var jag ledig, har spenderat hela dagen med Malin, vi har tvättat, varit till hesburger, suttit på arken och druckit kaffe, handlat mat, fixat mat haft myskväll med film glass godis och ost, fin kombination. Sen somnade jag och efter det tog vi en kvällspromenad och nu har vi duschat, haft ansiktsmask och nu ska jag tagga ner och lägga mig, det är jobb HELA hälgen som gäller. tack å hej.

 

 
 
 

BESÖK FRÅN FINLAND :)

Publicerad 2013-07-17 23:55:33 i Allmänt,

HEJ
Ni vet jag är ju nattmänniska, därför jag typ alltid bloggar om nätterna, sover hela dagarna. Och jag jobbar och jobbar hela tiden, har sagt det flera gånger men därför jag inte hinner blogga heller så ni vet, men ja kastar inn inlägg när jag har nåt att berätta om osv :) 
Jag har jobbat tosda-tisdag sovit och sovit. Hade en ledig dag idag och mina föräldrar och min bror kom på besök igår kväll sent så har min bror här och sover över. Jag har spenderat tid med dom idag, jag har fått köra Audi q5 till Bomarsunds fästning och via Kastelholms bara på lite äventyr, tog dem ut till Geta till soltuna och åt plankstek igen, så jävla gått alltså, alla var nöjda med maten, en trip via stan och pissberget innan jag och min bror åkte till lägenheten, fixade upp oss och körde inn till stan, vi gick till Arken på lite dessert, rabarberkompott och lonkero, fortsatte med lite jack&cola och ett Moet ice glas med Johanna och Pontus. 
Nu har jag gått hem med min bror, sitter här på facebook och dricker för mig själv, inväntar Malin så jag får lite dricksällskap osv :)
 
 

HARD WORK

Publicerad 2013-07-14 22:42:19 i Allmänt,

Hej på er!
Läng sedan sist nu igen.. men jag har jobbat jobbat och jobbat sen jag kom hit. Torsdagen när jag kom käkade jag med Johanna på Arken före jag skulle börja jobba och fick prata ut lite med henne om allt.
Jag jobbade och var dödstrött, fick skjuts hem och Malin kom tillbaks, pratade lite med henne innan vi gick och lade oss. Upp tidigt på fredag morgon för 13 timmars jobb, 11-24 efter det helt död gick jag på en afterwork med Johanna till Indigo och sen hem och sova bara.
Tror ni inte jag försovde mig då igår? Jo, vaknade när Linnea ringde halv 12 och frågade var jag var och skulle ha börjat 11.. snabbt som fan klädde ja mig och borstade tänderna och drog dit. Jobbade och jobbade igen, och slutade 12, gick igen på en afterwork med Ida W och sen när jag väl kom hem och tänkte jag skulle lägga mig och sova efter 34h jobb på 3 dar så skickade Jonathan och sa jag skulle komma på krogen, så jag tänkte vafan, de e inte ofta jag kan göra det på en lördagkväll så jag fräschade upp mig lite och cyklade inn till stan, träffade också på Anders och Johanna som gick och la sig i sin bil medan jag gick till Dinos med Jonathan och sen hem och sova. 
Det har blivit lite sömn de senaste nätterna, men jag tog på mig tre timmars jobb idag också, tänkte på söndagstimmarna och får pengar för 6 timmar, hehe, sen hem och se lite PLL och så slocknade jag i tre timmar. 
Nu har jag jsut diskat, käkat mat och tvättat lite funderar snart ta natten igen :) 
så hör av mig, Gonatt alla! <3 
 
 

BABY IT'S OVER

Publicerad 2013-07-11 08:41:05 i Allmänt,

HÅJ PÅ ÄR
Kanske fått tilbaka min dialekt lite under min vistelse hemma? Kommer nästan av sig själv nu lite bättre svenska efter 5 veckor på Åland.  Nu sitter jag på Amorella, påväg tillbaka till Åland efter sex timmars bussfärd men jag sovd ju förståss.. Jag har bara sju veckor kvar på Åland, det är ganska länge, men hur ska jag kunna flytta hem igen sen? Börja skolan som vanligt? Man vänjer sig så lätt och speciellt att bo utan Malin sen? 
Huhhu, vill inte ens tänka på de och det tänker jag inte göra nu, bara lite funderingar. 
Gårdagen bestod av att köra mamma och pappa till båten som skulle ta dom till Umeå, sen hälsa på Madde en sväng vid hennes jobb i Vasklot, videre på en kaffe till Roy och tittade en halv film med honom som sög. 
Jag körde videre till Roparnäs och träffade Sofia, en sväng till Waynes på lite fika och sen hem. 
Hade christoffer en sväng till mig igår kväll och hunnit vara till Filip och Sandra en sväng innan jag drog till stan med Christian till Roy med dom Filiph Rebecca Emma och Lotti. Vi var på en energidricka till ABC och där träffade jag även Jenni. 
Jag har haft en skitbra resa hem, nästan hunnit träffa alla på 3,5 dygn, fasst jag stressat genom alla, men hunnit prata lite har jag ju. 
Nu hoppas jag ni får det bra där hem och jag tänker fortsätta mitt underbara liv på Åland :) 
 
 

VASA RESAN

Publicerad 2013-07-10 02:05:58 i Allmänt,

HEJ
Jaaa hörni... I torsdags efter att vi hade varit och ätit till Soltuna blev det utgång för mig och Malin till Dinos en stund med tommy och Rasmus sen blev det Arken för vår del.. Fulla som vanligt men kul hade vi. En kväll med Malin var riktigt bra!
Fredagen var det lite värre, fick bestraffning på jobbet, full fart och kassorna ville inte funka och ja nej inget att diskutera. 
Lördagen hade vi på ringning halv 2, tänk er, 13:30 för att orka upp i jobbet.. Var taggad förståss eftersom att jag skulle dra hem till Vasa direkt efter jobbet och det gjorde jag, Johanna skjutsade ut mig till Långnäs och jag hade en hemsk båtresa, den var riktigt jobbig med alla fyllon och ja.. Varför tog jag Silja? Dyrt och jobbigt. 
Nå väl kom mig på bussen, träffade Sara på den som sade att jag skulle fått låna hennes hytt om hon visste jag varit på båten.. där hade jag kämpat för att hålla ögonen öppna hela natten. 
Nå jag kom hem, Christian hämtade mig från busstationen, jag åkte direkt med honom till Arken i Replot och överraskade lite Emma, hihi.. Sen på kvällen körde jag nästan halvvägs ner till ÅBo igen med min bror, till villan för att hälsa på mamma och pappa, katten och mormor och morfar, ingen visste nåt förutom mamma, de blev väl lite chockade eftersom de trodde jag var på Åland. 
Körde hem på kvällen igen och lade mig efter en tung dag. 
I måndas var jag med Rebecca, Sandra och fick lunch hos farmor och farfar, även de blev överraskade och sen for jag till Christoffer en stund... videre och hälsade på Madde och Lotti. Det blev o'malleys på två med dom, Emma och Cecilia. Så kul att få träffa alla, 3 dygn är för kort efter 5 veckor på Åland. 
Idag har jag varit till stan och shoppat med Emma, hälsat på Roy och ikväll åkte jag och Roy på skäriteatern som var hur bra som helst. Till Bernys och träffade folk, till Hankmo och hälsade på Ida och nu har jag varit en sväng NYKTER till Olli's, aldrig mer och ätit hesburger på ABC med Emilia. 
Långt inlägg det här men somsagt har ju inte bloggat på några dar. Får se nu om jag åker imorgon på dagen eller nästa natt tillbaka till åland :)
 


 
 

Om

Min profilbild

Jag heter Johanna Norrgård, kommer från en by som heter Iskmo i Korsholm. Jag går i skola på VYI på servitör och kombi, tycker om att resa, festa och bara umgås med mina vänner.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela